Espressokopper
Vi har samlet en liste af 7 smukke espressokopper, som du kan lade dig inspirere af.

Du kan finde espressokopper i både keramik, glas og porcelæn, men de fås også i mange forskellige former og farver. Før du vælger dine espressokopper, er det en god idé at overveje, om du skal vælge dem i et moderne design uden hank, eller om du ønsker et mere klassisk og tidløst design.

Hvis du er i tvivl om, hvilke espressokopper du skal vælge, er der ingen grund til at fortvivle. Vi har surfet nettet tyndt for at finde de espressokopper, vi synes allerbedst om. Du finder både moderne og klassiske espressokopper – og vi har sørget for at indsætte et link til de steder, hvor du kan købe kopperne.

Smukke espressokopper fra Jura.

Jura espressokopper

Klassiske espressokopper i elegant og stilfuldt design.

Disse lækre og elegante espressokopper er fremstillet af Jura, som er en schweizisk virksomhed. De er fremstillet af hvidt porcelæn og kommer med en tilhørende underkop. Hver kasse indeholder espressokopper og to underkopper.

Espressokopperne er helt hvide, og de har et højt og slankt look. Det er en stilfuld og elegant kop i et klassisk design, hvor Juras logo er printet på siden med en diskret nuanceret hvid. Koppen kan indeholde 60 ml, som er standarden for espressokopper.

Pantone espressokopper

Pantone espressokopper

Stilfulde og moderne espressokopper fra Pantone.

Vi er simpelthen helt vilde med de her Pantone-espressokopper. De har først og fremmest et lækkert, stilfuldt og klassisk design – og så er de prydet med smukke pantonefarver. Vi har valgt at fremhæve en mixpakke med brun, sort, mørkegrå og lysegrå, men du kan se alle de forskellige farver her.

Pantone-espressokopperne er til dig, der er vild med lækkert design og smukke farver. Espressokopperne er fremstillet i keramik, og de har en kapacitet på 12 cl samt en diameter på 6,2 cm. De er designet af de prisvindende designere Søren Varming og Ulrik Nordentoft for Copenhagen Design.

Bodum Canteen

Dobbeltvæggede espressokopper i mundblæst glas fra Bodum.

Hvis du er på udkig efter et sæt moderne espressokopper i stilfuldt design, er disse modeller fra Bodum et oplagt valg. De er dobbeltvæggede, så de holder espressoen varm – og samtidig brænder du ikke fingrene, når du holder om dem.

Denne pakke indeholder 6 Canteen Bodum-espressoglas, og de har en kapacitet på 10 ml. Espressokopperne er mundblæst og fremstillet af borosilikatglas, hvilket giver en effektiv isolering. De har en silikone ventil, som giver mulighed for trykændringer, og de tåler opvaskemaskine.

Bitz espressokop

Bitz

Smukke og rå espressokopper i sort stentøj fra Bitz.

Disse espressokopper fra Bitz er utroligt smukke og passer til enhver lejlighed. De er fremstillet i sort stentøj, som skaber et rustikt og råt look. Espressokoppen har en mat glasur, som gør dem unikke og sikrer et godt greb.

Espressokoppen har en kapacitet på 10 cl, og pakkerne indeholder 6 espressokopper. De kan tåle både ovn og mikroovn på op til 250°C, ligesom de også kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket sikrer en nem rengøring.

Espressokop

Loveramics Egg

Smukke og rå espressokopper i sort stentøj fra Bitz.

Nyd din morgenespresso i denne elegante espressokop fra Loveramics. Den er en del af deres Egg-kollektion. Denne espressokop er fremstillet af stærk porcelæn, som er blevet brændt ved 1300°C, hvilket giver den en klar, strålende farve, som er kendetegnende for kopperne i denne kollektion.

Espressokoppen er designet med en indre bund, som sikrer den bedst mulige udvikling i smagen. Hvis du er en ægte espresso-aficionado, er denne espressokop derfor lige noget for dig. Du kan vælge mellem tre forskellige designs med smukke farver og høj glans.

Espresso kop

Horwood

Smukke runde espressokopper designet i tolagskonstruktion.

Er de ikke bare smukke? Med disse lækre espressokopper fra Horwood kan du nyde din espresso på alle tider af døgnet. De har en praktisk tolagskonstruktion, som beskytter bordet mod ringe, selvom du ikke anvender en bordskåner.

De tåler opvaskemaskine, og de er fremstillet i ridse- og varmeresistent glas, som ikke bliver varmt på ydersiden. Det betyder, at du kan holde på espressokoppen, uden du brænder dine fingre. Herudover er hanken utroligt komfortabel og behagelig for fingrene.

Kähler espresso

Kähler Hammershøi

En smuk espressokop fra Kähler i moderne og stilfuldt design.

Denne espressokop fra Kähler er en del af deres Hammershøi-serie, som udover espressokopper også inkluderer kander, vaser, glas, tallerkner, peberkværne og en masse andet keramik. Vi har valgt at fremhæve denne smukke blå farve, men den fås også i andre farvevarianter.

Du kan med fordel kombinere denne espressokop med det øvrige stel fra Kählers Hammerhøi-serie, hvis du ønsker at skabe et stilrent og gennemført udtryk i dit hjem. Du kan se de øvrige produkter fra serien her.