Espressomaskine med kværn
Leder du efter en espressomaskine med kværn? Find den rigtige model blandt vores favoritter.

Med en espressomaskine med kværn kan du brygge langt de fleste kaffespecialiteter i løbet af ingen tid. Du kan præcisere kaffen, så den matcher lige netop dine smagsløg – og så slipper du samtidig for at skulle brygge en stor mængde kaffe, som er for stærk eller tynd i smagen.

En espressomaskine med kværn er desuden praktisk, fordi den automatisk kværner bønnerne for dig. Vælger du en automatisk eller fuldautomatisk espressomaskine, skal du blot klikke på én enkelt knap, hvorefter maskinen brygger en fantastisk kop kaffe til dig.

Herunder har vi samlet 5 anbefalelsesværdige espressomaskiner med kværn, som helt sikkert vil være værd at investere i. Vi har fundet frem til modellerne på baggrund af deres specifikationer samt tests fra tredjepartstjenester. Held og lykke med at finde den helt rigtige espressomaskine med kværn til dit behov.

Breville Barista Max manuel espessomaskine med kværn.

Breville Barista Max

En æstetisk og autentisk espressomaskine med kværn.


Specifikationer:

Type: Manuel espressomaskine med kværn
Formalede bønner: Ja
Indbygget kaffekværn: Ja
Mælkebeholder: Ja
Farve: Stål
Mærke: Breville
Beholder (vand): 2,8 liter

Kan bl.a. købes her:


Autentisk manuel espressomaskine med kværn

Breville Barista Max er en manuel espressomaskine med kværn, som sikrer dig velsmagende kaffe. Den har en lang række indstillingsmuligheder, og du kan både brygge enkelt eller dobbelt espresso, afhængigt af hvad du foretrækker.

Den er fremstillet af stål, som giver den et rustikt og autentisk look, der gør, at den passer ind i de fleste køkkener. Da her er tale om en manuel espressomaskine, kræver den en smule finesse, men den er utroligt nem at finde ud af, når først du har brugt den et par gange.

Mælkeskumning og optimal maling af kaffen

Denne espressomaskine med kværn er udstyret med et effektivt og kraftigt damprør, der gør  mælkeskumning til en leg. Det giver dig mulighed for at brygge lækre mælkeholdige kaffespecialiteter som latte og cappuccino til dig selv og dine gæster.

Takket være den smarte forfiltrering, der gør kaffen fugtig, før vandet bliver presset igennem, er du sikret en fyldig smag med masser af aroma. Du får med andre ord en optimal maling af kaffen, som giver den absolut bedste kaffesmag, uanset hvilken kaffespecialitet du brygger.

Hvorfor vælge Breville Barista Max?

Du bør vælge denne espressomaskine med kværn, hvis du ønsker en manuel model i professionel kvalitet. Med Breville Barista Max kan du lave kaffespecialiteter som en ægte barista, og det giver dig en lang række fordele, da du kan brygge kaffen, som du vil.

Samtidig er der en vis charme over en manuel espressomaskine, hvor alt arbejdet ikke bliver gjort for dig. Det kræver lidt mere øvelse, men når først du har lært det, vil du formentlig blive gladere for denne espressomaskine end en fuldautomatisk model.


Grunde til at købe den:

 • Maskine med temperaturkontrol
 • 30 justerbare indstillinger
 • Kraftfuldt damprør
 • Damprør til at skumme mælk
 • Forfiltrering gør kaffen fugtig
 • Genvejsknapper for simpel betjening

Grunde til at lade være:

 • Ikke en automatisk model, hvorfor den kræver mere øvelse

Siemens EQ.500

Fremragende espressomaskine med kværn og mælkebeholder.


Specifikationer:

Type: Fuldautomatisk espressomaskine med kværn og mælkebeholder
Serie: EQ.500
Farve: Stål og sort
Kaffetype: Hele bønner
Kaffebeholder: 270 gram
Integreret kaffekværn: Ja
Kværn: Keramisk
Indstilling af formalingsgrad: Ja
Vandbeholder kapacitet i liter: 1,7
Udtagelig vandbeholder: Ja

Kan bl.a. købes her:


En brugervenlig espressomaskine med kværn og mælkebeholder

Siemens er EQ.500 er en fuldautomatisk espressomaskine med kværn og mælkebeholder, der sikrer dig velsmagende kaffespecialiteter med ét enkelt tryk. Den har en sølvfarvet front med et stort touch-display, hvor du kan indstille kaffen.

Med denne espressomaskine med kværn har du mulighed for at brygge espresso, kaffe, espresso macchiato, latte macchiato, cappuccino og café au lait ved ét klik på touch-skærmen. Klikker du på ‘Special’-knappen, kan du desuden brygge americano og flat white.

Masser af indstillingsmuligheder og nem rengøring

Du kan indstille din drik, så den bliver præcis, som du vil have den – du kan blandt andet indstille kaffestyrke og kopstørrelse, ligesom du kan gemme dine favoritindstillinger. Du kan vælge mellem 7 forskellige kaffestyrker, der varierer fra meget mild til AromaDouble Shot, som er til dig, der kan lide en stærk kaffe med masser af power.

Hvis du er på udkig efter en nem og så godt som vedligeholdelsesfri espressomaskine med kværn, er Siemens EQ.500 et oplagt bud. Når du slukker for maskinen, igangsættes det automatiske rengøringsprogram, så du kun skal rengøre den, når den virkelig trænger. Det samme gælder for mælkebeholderen.

Hvorfor vælge Siemens EQ.500?

Du bør vælge denne espressomaskine med kværn, hvis du ønsker en utroligt stilren og elegant fuldautomatisk espressomaskine med kværn, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Brugervenligheden er i top, og du bliver guidet gennem de mange forskellige processer, uanset om du skal brygge kaffe eller rengøre maskinen.

Siemens EQ.500 fås både med og uden mælkebeholder, men vi har valgt at fremhæve modellen med mælkebeholder, da den giver dig mulighed for at brygge langt flere forskellige kaffespecialiteter, og prisen er stort set identisk.


Grunde til at købe den:

 • Nem og brugervenlig espressomaskine med kværn
 • Lækkert touch-display
 • Special-knappe med ekstra drikke
 • 7 Kaffestyrker
 • MyCoffee-funktion
 • Nem rengøring

Grunde til at lade være:

 • Blandt de dyrere espressomaskiner med kværn
 • Ingen kopvarmer

Nivona CafeRomatica 675

Elegant espressomaskine med kværn i mellemklassen.


Specifikationer:

Type: Automatisk espressomaskine med kværn
Mælkebeholder: Købes som tilbehør
MyCoffee funktion: Ja, 5 opskrifter
Antal kopper pr. bryg: 1 – 2
Programmerbare kaffestyrker: 5
Display: TFT farve
Bønnebeholder: 250g
Vandtank: 2,2L

Kan bl.a. købes her:


En prisvenlig og elegant espressomaskine med kværn

Hvis du leder efter en espressomaskine med kværn, som ikke vælter pengepungen, er Nivona CafeRomatica 675 et godt bud. Det er en automatisk kaffemaskine med kværn med et elegant metalfarvet look, som giver dig en lang række indstillingsmuligheder.

Den har en indbygget mælkeskummer, som gør det nemt at brygge cremede mælkeholdige kaffedrikke som cappuccino og café latte. Mælkebeholder købes separat, da denne espressomaskine med kværn ikke har en integreret beholder.

Masser af indstillingsmuligheder

Nivona CafeRomatica 675 har en lang række indstillingsmuligheder – blandt andet det nye Aroma Balance-system, hvor du kan vælge mellem tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer dig præcis ekstraktion og maksimal aroma.

Du vil opleve, at kaffens smag kommer til at variere afhængigt af, hvilken aromaprofil du vælger ved brygningen. Det giver dig langt flere muligheder end med en almindelig espressomaskine med kværn. Denne model er desuden utroligt støjsvag, så du skal ikke bekymre dig om at vække hele husstanden, når du brygger kaffe om morgenen.

Hvorfor vælge Nivona CafeRomatica 675?

Du bør vælge denne espressomaskine med kværn, hvis du ønsker en prisvenlig model, som koster mindre end mange af de øvrige espressomaskiner på markedet – og det er helt uden, du skal gå på kompromis. Du får meget for pengene, og den kan snildt leve op til dyrere modeller.

Den er fremstillet af robuste materialer, og du kan både lave traditionelle kaffespecialiteter og mælkeholdige kaffedrikke med den takket være mælkeskummeren. Den er støjsvag, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at vække hele familien, når du sætter den i gang om morgenen.


Grunde til at købe den:

 • Prisvenlig espressomaskine med kværn
 • Bryg ægte americano
 • Smukt design
 • Justering af bryggeflow
 • Lydisoleret kværn/kabinet
 • MyCoffee funktion – 5 personlige opskrifter
 • App-funktion
 • TFT Farvedisplay

Grunde til at lade være:

 • Ingen mælkebeholder
 • Intet automatisk rengøringsprogram

Gaggia Cadorna Prestige

Fuldautomatisk espressomaskine med kværn fra Gaggia.


Specifikationer:

Type: Fuldautomatisk espressomaskine med kværn
Mælkesystem: Ja – fuldautomatisk
Mælkebeholder: b
Antal kopper pr. bryg: 1 – 2
Vandtank: 1,5 liter
Bønnebeholder: 300g
Kopvarmer: Overskudsvarme

Kan bl.a. købes her:


Fuldautomatisk espressomaskine med kværn

Gaggia Cardorna Prestige er en fuldautomatisk espressomaskine med kværn. Den har hele 12 forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet, og du kan brygge dem blot ved tryk på én enkelt knap. Det har aldrig været nemmere at brygge autentiske italienske kaffespecialiteter.

Maskinen er nem at anvende, da den har et brugervenligt og intuitivt TFT-display på fronten, som guider dig igennem brygningen. Uanset, om du skal brygge en kaffe med eller uden mælk, får du vejledning, ligesom du også får hjælp, når maskinen skal rengøres og vedligeholdes.

Du finder tænd- og slukknapper, brugerprofiler og indstillinger under displayet. Det er med andre ord nem at tilgå alle funktionerne på denne espressomaskine med kværn fra Gaggia. Du kan vælge de foruddefinerede indstillinger, eller du kan justere dem, så du får lige netop den kaffe, der matcher dine smagsløg.

En nem og brugervenlig espressomaskine med kværn

Når du vælger denne espressomaskine med kværn, får du alt, hvad du skal bruge for at brygge lækre kaffespecialiteter hjemme i køkkenet. Du skal blot trykke på én enkelt knap, hvorefter du får mulighed for at vælge temperatur, kaffemængde samt antal kopper, du ønsker at brygge.

Du kan nemt tilpasse kaffen, så du får netop den kop kaffe, du ønsker. Denne espressomaskine med kværn har desuden en integreret mælkebeholder med en kapacitet på 0,6 liter. Det automatiske mælkesystem gør det nemt at brygge cappuccino, latte macchiato og andre mælkeholdige kaffedrikke.

Hvorfor vælge Gaggia Cadorna Prestige?

Du bør vælge denne espressomaskine med kværn, hvis du ønsker en elegant espressomaskine, som passer ind i ethvert køkken – og som desuden er utroligt nem og brugervenlig, uanset om du skal brygge traditionelle kaffedrikke eller mælkeholdige kaffedrikke.

Den har et hav af forskellige indstillingsmuligheder, så du kan justere kaffen til at matche lige præcis dine smagsløg. Hvis I er flere i husstanden, har den desuden 4 brugerprofiler, som er smarte, hvis I hver især ønsker at gemme jeres favoritkaffe.


Grunde til at købe den:

 • Cadorna-seriens topmodel
 • Overskuelig betjening via TFT-display
 • 12 forskellige kaffe- og mælkedrikke
 • 4 personlige brugerprofiler
 • Keramisk og lydsvag espressomaskine med kværn
 • Automatisk mælkesystem med integreret mælkebeholder

Grunde til at lade være:

 • Du kan få billigere modeller

Ariete Moderna er en prisvenlig espressomaskine med kværn.

Ariete Moderna

Den bedste af de billigste espressomaskiner med kværn.


Specifikationer:

Type: Semi-automatisk espressomaskine med kværn
Automatisk sluk: Ja
Beholder (bønner): 250 g
Beholder (vand): 0,8 liter
Effekt: 1080 watt
Inkluderet tilbehør: Mælkeskummer

Kan bl.a. købes her:


En virkelig billig espressomaskine med kværn

Ariete Moderna er formentlig den bedste espressomaskine med kværn, som fås til under 1.500 kr. Den henvender sig til dig, der ønsker en budgetvenlig espressomaskine – eksempelvis hvis du er i tvivl om, hvorvidt du får den brugt eller ej.

Selvom prisskiltet er lavet, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. Maskinen er semi-automatisk, og du kan selv bestemme styrken på din kaffe. Der er desuden en integreret mælkeskummer i denne espressomaskine med kværn, så du nemt kan lave mælkeholdige kaffedrikke som eksempelvis cappuccino og café latte.

Tidløst design og nem betjening

Et af Arietes varemærker er deres design, som fremstår tidløst. Denne espressomaskine med kværn er en del af deres Moderna-serie, som består af en række køkkenmaskiner, som alle er fremstillet af kvalitetsmaterialer i moderne design.

Den er nem at betjene, og den passer ind i de fleste hjem. Herudover er maskinen udstyret med en smart autosluk-funktion, så maskinen slukker af sig selv, hvis du ikke bruger den eller glemmer at slukke.

Hvorfor vælge Ariete Moderna?

Du bør vælge denne espressomaskine med kværn, hvis du er på udkig efter en prisvenlig model, som kan det, den skal. Du får intet overflødigt udstyr, men den har dog alligevel en smart mælkeskummer, så du nemt kan lave mælkeholdige drikke.

Modellen egner sig ikke til dig, der vil have det bedste af det bedste. I stedet er den oplagt, hvis du vil nyde en lækker kaffespecialitet fra tid til anden. Den er udstyret med autosluk, så den slukker af sig selv, hvis du glemmer at slukke den.


Grunde til at købe den:

 • Utroligt billig espressomaskine med kværn
 • Integreret mælkeskummer
 • Semi-automatisk espressomaskine
 • Moderne design
 • Praktisk autosluk-funktion

Grunde til at lade være:

 • Intet rengøringsprogram
 • Du får ikke mange funktioner
 • Designet appellerer ikke til alle

Hvorfor vælge en espressomaskine med kværn?

Med en espressomaskine med kværn får du mulighed for at præcisere din kaffe, så den matcher lige netop dine smagsløg. Samtidig skal du ikke kværne bønnerne selv, da alt bliver gjort for dig automatisk – og det er en stor fordel, hvis du ofte laver kaffe.

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller af espressomaskiner med kværn. Vil du have den absolut nemmeste løsning, bør du vælge en automatisk eller semi-automatisk espressomaskine med kværn, som står for alt arbejdet for dig.

Vælger du en manuel espressomaskine med kværn, skal du øve dig en smule, før du får det bedste resultat. Det er sværere, men til gengæld får du samme kvalitet, som når du køber en kaffespecialitet hos en af byens hippe kaffebarer.

Uanset, hvilken model du vælger, får du dog mulighed for at lave kaffespecialiteter som americano, café latte og mocha. Det kan dog være en god idé at vælge en model med en integreret mælkeskummer og beholder, hvis du vil lave mælkeholdige kaffedrikke.

Vælger du en espressomaskine med kværn uden integreret mælkeskummer, skal du købe en separat, hvis du vil lave mælkeholdige kaffedrikke. Vi har udarbejdet en anbefaling af de bedste mælkeskummere på markedet.

En espressomaskine med kværn adskiller sig fra en traditionel kaffemaskine med kværn, da den ikke kun kan brygge traditionel kaffe, men også espressobaserede kaffespecialiteter. Espressomaskiner med kværn er således blandt de bedste kaffemaskiner på markedet.

Hvilken espressomaskine med kværn skal jeg vælge?

Det første, du skal gøre, før du vælger en espressomaskine med kværn, er at gøre op med dig selv, hvilken type espressomaskine du ønsker. Der findes både manuelle, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner, og de har hver især fordele og ulemper.

Herunder kan du læse mere om de enkelte typer af espressomaskiner, hvis du er i tvivl om, hvad der definerer dem. Det er en god idé at sætte dig grundigt ind i fordele og ulemper ved de enkelte typer, så du er sikker på, at du vælger den helt rigtige espressomaskine med kværn.

Manuel espressomaskine med kværn

Manuelle espressomaskiner kaldes også for semi-automatiske espressomaskiner, da du selv skal stå for store dele af bryggeprocessen. Når du brygger kaffe med en manuel espressomaskine, hælder du malet kaffe i filteret, hvorefter du tamper kaffen.

Vælger du en manuel espressomaskine med kværn, står maskinen for at kværne bønnerne for dig, så du nemt kan hælde malet kaffe i filteret. Når du har påfyldt kaffen, sætter du filteret på maskinen og lader vandet løbe igennem.

Du styrer derfor selv, hvor stærk din kaffe skal være, ligesom du selv bestemmer, hvor meget kaffe der skal i den enkelte kop. Hvis du ønsker mælk i kaffen, bør du vælge en manuel espressomaskine med kværn og integreret steamer.

Automatisk espressomaskine med kværn

En automatisk espressomaskine har en indbygget kværn, så du ikke selv skal stå for at kværne bønnerne og fylde kaffe i filteret. Her kan du nemt brygge en kop kaffe ved at klikke på én enkelt knap, hvorefter maskinen klarer arbejdet for dig.

Når du klikker på knappen, bliver kaffen tampet og klargjort, så vandet kan løbe igennem den. Du kan selv justere styrken og mængden, så kaffen bliver, som du ønsker den. Nogle automatiske espressomaskiner med kværn har desuden en integreret steamer, så du kan skumme mælken til mælkeholdige kaffespecialiteter.

Fuldautomatisk espressomaskine med kværn

Med en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, bliver alt arbejdet gjort for dig. Du skal blot klikke på en knap, hvorefter maskinen sørger for at brygge kaffen til dig. Den kan både brygge med og uden mælk, og den kværner og tamper selv kaffen for dig.

Du kan indstille kaffen, så den bliver præcis, som du ønsker det. Der er mange forskellige niveauer, som du kan vælge imellem, og typisk kan du gå ned i selv den mindste detalje. I fuldautomatiske espressomaskiner er der desuden en indbygget mælkebeholder, så du ikke selv skal skumme mælken, da maskinen også klarer det for dig.

Det giver dig mulighed for at brygge mælkeholdige kaffedrikke som café latte, mocha og macchiato ved blot ét enkelt tryk på en knap. De fuldautomatiske espressomaskiner egner sig til dig, der har et stort kaffeforbrug – eller på kontorer, hvor der skal være mulighed for at servere lækker kaffe til både medarbejdere, kunder og gæster.

Købsguide: Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige espressomaskiner med kværn på markedet, og du bør derfor sætte dig grundigt ind i de forskellige funktioner og indstillingsmuligheder, før du vælger én bestemt model frem for en anden.

Herunder har vi samlet et overblik over nogle af de funktioner, du bør være opmærksom på, når du skal vælge en espressomaskine. Læs dem igennem og sæt dig ind i, hvorvidt det er noget, du har behov for eller ej, da prisen ofte stiger på baggrund af maskinens indstillinger.

Brugervenlighed: Der findes både espressomaskiner med kværn, som har display – og som ikke har display. Nogle modeller er desuden udstyret med knapper. Før du vælger espressomaskine, bør du derfor overveje, om du ønsker et display eller knapper.

Kaffevarianter: Hvis du ikke vælger en manuel espressomaskine, skal du være opmærksom på, hvor mange drikke modellen kan brygge. Hvis du eksempelvis vil kunne brygge mælkebaserede kaffevarianter med ét tryk, bør du vælge en fuldautomatisk model.

Kaffekværn: Hvis du vil have den nemmeste løsning, skal du vælge en espressomaskine med kværn. Der findes også modeller uden kværn, og her skal du investere i en separat kværn. Både automatiske og fuldautomatiske modeller har indbygget kværn, som automatisk sørger for at kværne og dosere mængden af kaffe.

Mælkeskummer: Hvis du foretrækker kaffe med mælk, bør du vælge en model, som har en integreret steamer-arm eller mælkeskummer, som det hedder på dansk. Det giver dig mulighed for at skumme mælken og komme i kaffen, når den er færdig. Du kan også vælge en model med en integreret mælkebeholder, hvis du ofte drikker mælkedrikke.

Justérbare indstillinger: Hvis du er en rigtig kaffeentusiast, bør du vælge en espressomaskine med kværn og justérbare indstillingsmuligheder. Her får du mulighed for at justere både styrke og kaffemængde, så du får din kaffe, nøjagtigt som du foretrækker den.

Rengøring og vedligeholdelse: Nogle espressomaskiner med kværn har automatisk rengøringsprogram, så du ikke skal rengøre den manuelt lige så ofte. Når den kræver en større rengøring, får du besked om det. Det kan være praktisk, hvis du ønsker en så vedligeholdelsesfri model som muligt.

Spørgsmål og svar

Der findes overordnet set tre former for espressomaskiner – manuelle, automatiske og fuldautomatiske. Med den manuelle model skal du selv fylde kaffe i filteret og tampe kaffen, mens de automatiske og fuldautomatiske gør det for dig. Den fuldautomatiske kaffemaskine kan desuden også lave mælkebaserede kaffedrikke for dig. Du bør herudover altid vælge en espressomaskine med kværn, da det er den nemmeste løsning – og så slipper du for at skulle kværne kaffen selv.

Espresso er en kaffe med en intens kaffesmag. Selve navnet ‘espresso’ stammer fra metode, der anvendes til brygningen. Der brygges med et højt tryk, hvilket skaber et tæt lag skum på toppen af kaffen – og den kaldes for crema. Herudover dannes der æteriske olier i kaffen, som gør, at den opnår en cremet konsistens.

En manuel espressomaskine er en model, hvor du selv skal stå for det hele – du skal selv justere mængden af kaffe, som fyldes i bajonetten, ligesom du selv skal tampe kaffen og indsætte den i maskinen, så vandet kan løbe igennem.

Dette slipper du for, hvis du vælger en automatisk kaffemaskine, da den klarer alt arbejdet for dig. En fuldautomatisk kaffemaskine kan desuden også brygge mælkeholdige kaffedrikke som café latte og macchiato for dig, uden du skal skumme mælken selv.

Du kan lave alle former for kaffe på en espressomaskine. En almindelig kaffemaskine kan udelukkende brygge traditionel kaffe, mens en espressomaskine kan brygge espresso, som er en mere koncentreret og cremet kaffe.

Espresso udgør desuden grundlaget for en lang række andre kaffedrikke såsom americano, café latte, mocha, macchiato, cortado, cappuccino og flat white. Du får derfor langt flere muligheder for at brygge spændende kaffespecialiteter med en espressomaskine.

Det er de færreste espressomaskiner, som kan brygge filterkaffe, da bryggemetoden er markant anderledes med en espressomaskine. Til gengæld kan du typisk lave americano og café crema, som er kaffevarianter, der minder meget om en almindelig kop sort filterkaffe.