Kaffebar Aarhus
Leder du efter den bedste kaffebar i Aarhus? Se vores favoritter herunder.

Aarhus er en fremragende by, der virkelig har meget at byde på – også indenfor kaffebarer. Den er tilpas stor til, at der jævnligt popper nye spændende kaffebarer op, og den er samtidig tilpas lille til, at man rent faktisk har en chance for at besøge dem. Det kræver blot, at man har tid til det.

Hvis du er i Aarhus og har lyst til kaffe, kan det dog være svært at danne dig et overblik over, hvor du får den bedste kaffe. Heldigvis har vi været et smut i Smilets By og besøgt en række kaffebarer, som vi mener du serverer den bedste kaffe i Aarhus. Se vores top 7 over kaffebarer i Aarhus herunder.

Stiller’s Coffee

Stiller’s Coffee er en kaffebar med central beliggenhed i Aarhus. Den er placeret i en baggård ved Klostergade i det gamle latinerkvarter – og her er stemningen helt i top. Indretningen er hyggelig og intim, uden den bliver for traditionel.

Hos Stiller’s Coffee kan man mærke, at der gøres en dyd ud af kvaliteten. Kaffebønnerne ristes på deres eget risteri, så du kan følge med i processen fra bønne til kaffe. Du kan også få forskellige delikatesser til at stille sulten.

Adresse:
Klostergade 32 H, st., 8000 Aarhus C

Go’ Kaffe

Du må ikke snyde dig selv for et besøg hos Go’ Kaffe, når du befinder dig i Aarhus – i hvert fald ikke, hvis du har lyst til at prøve kræfter med noget af det bedste kaffe i Aarhus. Go’ Kaffe er beliggende i et gammelt bindingsværkshus, som efter sigende hører til blandt de ældste i Aarhus.

Her kan du få fremragende kaffe serveret med kærlighed i et hyggeligt gårdmiljø. Her er en uformel stemning, og udover kaffe kan du også få serveret sodavand, juice, vin og øl. Et oplagt sted, hvis du trænger til en velfortjent pause – eller hvis du skal vente på, at din kæreste shopper færdig.

Adresse:
Vestergade 7, 8000 Aarhus C

Street Coffee (Vestergade)

Street Coffee er en kæde af kaffebarer i Aarhus, men vi har besøgt kaffebaren i Vestergade. Den er utroligt hyggelig, og du kan få alt, hvad hjertet begærer – fra espresso og americano til latté og iskaffer. De har det hele, og du vil bestemt ikke blive skuffet, da de serverer noget af det bedste kaffe i Aarhus.

Street Coffee i Vestergade er blandt de absolut hyggeligste kaffebarer i Aarhus, og der er virkelig kræset for detaljerne. Når du træder ind, bliver du mødt af tonerne fra grammofonen, der spiller lækker baggrundsmusik. På væggene hænger der kunst, og miljøet er virkelig hyggeligt og uformelt.

Adresse:
Vestergade 52, 8000 Aarhus C

La Cabra

La Cabra er en kaffebar beliggende i Latinerkvarteret i Aarhus. Her serveres kaffe i absolut verdensklasse af prisvindende baristaer. Caféen har sit helt eget kafferisteri, hvor der virkelig bliver kræset om kvaliteten. Atmosfæren er rolig og afslappet, og hele stedet emmer af autencitet.

Du kan nyde din kaffe i de behagelige og komfortable møbler, mens du lader dig forføre af de sprøde rytmer fra kaffebarens grammofon, der spiller både moderne og klassiske plader. Hvis du er sulten, serveres der lækkert bagværk, som er bagt i kaffebarens eget bageri.

Adresse:
Graven 20, 8000 Århus C

RS28

RS28 er endnu en aarhusiansk kaffebar, der er værd at fremhæve. Den er placeret med ganske kort afstand til banegården, hvorfor du ikke må snyde dig selv for denne kaffebar, når du besøger Aarhus. Det er en lille hyggelig kaffebar i de lokaler, som før husede Sigfreds Kaffebar – og meget af stemningen er den samme som førhen.

Lokalet er ikke særligt stort, men kaffebaren føles ikke trang. Den er nærmere intim, her er en hyggelig og afslappet atmosfære – og virkelig god kaffe. Bønnerne stammer fra The Coffee Collective, som er et københavnsk risteri. Hvis du er sulten, kan du købe både boller, croissanter og kage til kaffen. Et oplagt sted, hvis du trænger til en pause eller kommer for at arbejde med din laptop.

Adresse:
Ryesgade 28, 8000 Århus C

Bill’s Coffee

Hvis du er kaffeelsker, så bør du ikke snyde dig for et smut forbi Vestergade, når du besøger Aarhus. Her ligger flere af byens absolut bedste kaffebarer placeret – og én af dem er Bill’s Coffee. Her kan du både sidde og nyde din kaffe i de hyggelige lokaler, mens du også kan købe en kop kaffe to-go, hvis du er på farten. Er du sulten, kan du købe kage og bagværk, men det er især kaffen, der tiltrækker folk fra nær og fjern.

Der er både siddepladser indenfor og udenfor – og hvis du vælger at sidde udendørs, befinder du dig midt i en af de ældste baggårde i Aarhus. Mere autentisk bliver det ikke. Kaffebønnerne stammer fra Sigfreds Kaffefabrik, og de har et enormt stort (og virkelig lækkert) udvalg. Du kan ligeledes købe kaffebønner med hjem, hvis du selv vil give dig i kast med at brygge din egen kaffe – eventuelt på en espressomaskine med kværn.

Adresse:
Vestergade 58, 8000 Aarhus C

Kjærs Kaffebar

Kjærs Kaffebar er endnu en kaffebar, som er værd at nævne. Det er en hyggelig lille kaffebar placeret lige over for busstationen i hjertet af Smilets By. Her kan du få lækker kaffe, økologisk te, varm kakao, friske drikkevarer samt forskellige hjemmelavet bagværk. Du kan ligeledes stille sulten med en af deres frisklavede sandwiches, som både kan nydes på stedet eller tages med to-go – og de er virkelig lækre!

Selvom du kan få kaffe og sandwiches to-go, bør du ikke snyde dig selv for et besøge hos kaffebaren. Lokalerne er intime og hyggelige, og der er en rigtig god atmosfære på kaffebaren. Her er en rustik stemning, og de små lokaler er med til at placere Kjærs Kaffebar blandt de absolut hyggeligste kaffebarer i Aarhus.

Adresse:
Sønder Allé 29, 8000 Aarhus C

Det vrimler med gode kaffebarer i Aarhus

Selvom du finder en lang række gode kaffebarer i Aarhus på ovenstående liste, så er det udelukkende et begrænset udvalg. Vi har besøgt de forskellige kaffebarer i Aarhus, som du finder på listen, men der er med sikkerhed en masse, vi har forbigået i farten.

Vi anbefaler derfor, at du selv går på jagt efter god kaffe i Aarhus, da der er mange forskellige muligheder. Det er altid nemt at følge en liste diktatorisk, men de største eventyr er dem, som opstår spontant – og hvem ved, måske er din kommende favorit kaffebar i Aarhus slet ikke nævnt på denne liste?

Mangler vi en god kaffebar i Aarhus?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at vi har overset en kaffebar, som sælger god kaffe i Aarhus. Vi er altid klar på at tage en tur til Smilets By for at besøge en af de mange lækre kaffebarer, som byen har at byde på. Du finder vores kontaktoplysninger her, og vi er altid klar på at få konstruktiv feedback, hvis du mener, at vi har glemt en god kaffebar i Aarhus.

logo
© Koffee.dk. Indholdet fra denne side må ikke kopieres. Koffee.dk er reklamefinansieret, hvilket betyder, at vi i visse tilfælde tjener en lille provision, hvis du foretager et køb via et link, du finder på denne side. Det har ingen omkostninger for dig. Vi foretager ingen tests selv, hvorfor alle vores anbefalinger sker på baggrund af anmeldelser fra tredjepartstjenester eller research.
Koffee.dk ejes og drives af Mondae - Privatlivspolitik - Privatlivsindstillinger
Facebook

Privacy Preference Center