Sage espressomaskine
Er du i tvivl om, hvilken Sage-espressomaskine du skal vælge? Vi har gennemgået de bedste modeller.

En Sage-espressomaskine er et fornuftigt valg, hvis du vil have det bedste af det bedste. Her er du simpelthen sikret den absolut bedste kvalitet på markedet, så du kan lave lækker og velsmagende espresso og andre kaffespecialiteter derhjemme.

Hvis du er i tvivl om, hvilken Sage-espressomaskine du skal vælge, er du havnet det helt rigtige sted. Herunder gennemgår vi de 4 bedste espressomaskiner fra Sage og beskriver deres unikke egenskaber, som gør, at de adskiller sig fra hinanden.

Vi har samtidig listet fordele og ulemper ved de enkelte modeller, så du får lettere ved at vurdere, hvilken Sage-espressomaskine der passer bedst til lige netop dit behov. Held og lykke med at finde din nye espressomaskine – og god jagt!

Sage Barista Express espressomaskine

Sage The Barista Express

Den bedste Sage-espressomaskine til prisen.

4.9/5 baseret på 57 anmeldelser


Specifikationer:

Mærke: Sage
Antal varmelegemer: 1
Automatisk sluk: Ja
Indbygget kaffekværn: Ja
Programmering af vandhårdhed: Ja
Justering af kaffestyrke: Ja
Mælkeskummer: Ja
Automatisk renseprogram: Nej
Mælkebeholder: Nej

Kan bl.a. købes her:


Blandt de bedste espressomaskiner til prisen

The Barista Express er den billigste Sage-espressomaskine, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis. Den er blandt de absolut bedste espressomaskiner til prisen, og den er derfor et oplagt valg, hvis du skal investere i din første Sage-espressomaskine.

Selve kværnen i The Barista Express har hele 18 forskellige indstillinger, som du kan vælge imellem. Det giver dig mulighed for at male bønnerne, der gr det nemt for dig at male bønnerne, nøjagtigt som du vil have dem. Den kværner både bønnerne for dig, og sørger for at fylde filteret, så du altid opnår den helt rigtige mængde til din espresso eller cappuccino.

Det eneste, du skal gøre, er at fylde dine favoritbønner ned i den lufttætte bønnebeholder, som har en kapacitet på hele 250 gram samt PID-temperaturkontrol. Det sikrer, at bønnerne bevarer deres aroma og styrke, så du kan brygge den perfekte kop kaffe hver gang.

Opnå cremet mælk med den indbyggede mælkeskummer

Hvis du kan lide cremede mælkeholdige kaffedrikke, er denne Sage-espressomaskine et fornuftigt valg. Den indbyggede mælkeskummer gør det nemt at opnå lækkert, cremet og ensartet mælkeskum, som kan forvandle espressoen til lækker café latte eller cappuccino.

Med The Barista Pro kan du justere kaffens styrke, så du kan specificere din kaffe, nøjagtigt som du ønsker det. Herudover er der en indbygget kopvarmer, så du kan opvarme koppen,

inden brygningsprocessen går i gang, hvilket sikrer dig et bedre resultat.

Hvorfor vælge Sage The Barista Express?

Du bør vælge denne Sage-espressomaskine, hvis du er på udkig efter en nem og brugervenlig espressomaskine med mange indstillingsmuligheder. Den fås til en pris på omkring 4.500 kr., hvilket gør, at den er blandt de bedste espressomaskiner på markedet i det billigere prisleje.


Grunde til at købe den:

 • Lavtryk pre-infusion
 • Integreret kaffekværn (250g)
 • 2 liter stor vandbeholder
 • Integreret magnetisk tamper

Grunde til at lade være:

 • Intet automatisk renseprogram
 • Ingen mælkebeholder

Sage espressomaskine

Sage Barista Pro

Den bedste Sage-espressomaskine i mellemklassen.

5/5 baseret på 15 anmeldelser


Specifikationer:

Mærke: Sage
Antal varmelegemer: 1
Indbygget kaffekværn: Ja
Mælkeskummer: Ja
Mælkebeholder: Ja
Display: LCD
Materiale: Rustfrit stål
Pumpetryk: 9 bar
Beholder: 227 g
Effekt: 1680 W
Beholder: 2 liter

Kan bl.a. købes her:


Brugervenlig Sage-espressomaskine i mellemklassen

Med denne innovative Sage-espressomaskine får du alt, hvad du skal bruge til at brygge perfekt espresso. Den integrerede kaffekværn sikrer, at du altid opnår den bedste smag, da bønnernes aroma og olier bevares, når bønnerne males.

ThermoJet-opvarmningsteknologien sikrer, at kaffen er klar til at blive brygget indenfor 3 sekunder. Du skal derfor ikke vente på, at du kan brygge din kaffe, da den er klar i løbet af ingen tid. Sage Barista Pro er derfor det bedste valg til dig, der ønsker friskbrygget espresso flere gange om dagen.

Justér espressoen på det brugervenlige touch-display

Denne Sage-espressomaskine har en praktisk LCD-skærm, hvor du nemt kan justere din espresso, så den passer til lige præcis din smag. Du kan blandt andet indstille doseringen alt efter, om du vil have en café latte, espresso, filterkaffe eller noget helt fjerde.

Der medfølger en smart og praktisk filterholder med en kapacitet på 19-22 gram, som sikrer dig den bedste smag overhovedet. Herudover sørger espressomaskinen automatisk for, at vandet har den helt rigtige temperatur +/- 2°C.

Sage Barista Pro har desuden en integreret mælkeskummer og -beholder. Det er derfor intet problem at lave lækker, luftig og cremet mælkeskum til mælkebaserede kaffedrikke som café latte, cappuccino, mocha, macchiato og lignende.

Hvorfor vælge Sage Barista Pro?

Hvis du vil have en af de bedste espressomaskiner overhovedet, er Sage Barista Pro et oplagt valg. Med denne Sage-espressomaskine får du alt, hvad du har behov for, når du skal brygge stort set alle former for kaffespecialiteter – fra espressoshots og americano til mælkebaserede kaffedrikke som café latte, macchiato og lignende.

Den koster omkring 7.000 kr., men du får virkelig meget for pengene. Med denne Sage-espressomaskine vil du være i stand til at brygge espresso og andre kaffespecialiteter ligesom baristaerne på byens hotteste kaffebarer.


Grunde til at købe den:

 • Klar til brygning i løbet af 3 sekunder
 • En virkelig flot og holdbar Sage-espressomaskine
 • Integreret kaffekværn, mælkeskummer og mælkebeholder
 • Indstil doseringen via den brugervenlige LCD-skærm

Grunde til at lade være:

 • Kan ikke brygge filterkaffe

Sage Dual Boiler espressomaskine

Sage The Dual Boiler

Professionel Sage-espressomaskine til dig, der ikke går på kompromis.

5/5 baseret på 1 anmeldelse


Specifikationer:

Type: Semi-automatisk espressomaskine
Antal varmelegemer: 2
Automatisk sluk: Ja
Programmering af vandhårdhed: Ja
Varmt vand funktion: Ja
justering af kaffestyrke: Ja
Mælkeskummer: Ja
Bønnebeholder: Nej
Integreret kværn: Nej

Kan bl.a. købes her:


Bryg den perfekte kop kaffe med Sage The Dual Boiler

The Dual Boiler er en Sage-espressomaskine, som er bygget op omkring den helt rigtige forståelse for kaffe. Den er et resultat af et samarbejde mellem Sage og den verdensberømte kok Heston Blumenthal, og her er virkelig kræset for detaljerne.

Den har en præcis temperatur og trykkontrol, som gør, at den hører til i en klasse for sig. Du kan med fordel investere i The Dual Boiler, hvis du ønsker det bedste af det bedste – og den kan med garanti sikre dig velsmagende kaffeoplevelser i mange år.

Over Pressure Valve-funktion sikrer det helt rigtige tryk

Kaffe kan få en bitter smag, hvis det ikke brygges under det rigtige tryk – og det hjælper denne Sage-espressomaskine dig med. Over Pressure Valve-funktionen begrænser det maksimale tryk gennem udvindingen, så du altid opnår den optimale smag i bønnerne.

Herudover er der en optimal lavtryks pre-infusion, som gradvist øger trykket. Det sikrer, at du får en blødere og mere jævn smag, som gør kaffen helt igennem fantastisk. Du kan desuden indstille vandets hårdhed, så kaffeoplevelsen optimeres yderligere.

Hvorfor vælge Sage Dual Boiler?

Du bør vælge denne Sage-espressomaskine, hvis du vil have det bedste af det bedste. Du kan nemt justere indstillingerne via det brugervenlige LCD-display, så du får nøjagtigt den kaffe, du bedst kan lide. Et oplagt valg, hvis du vil have en professionel espressomaskine.

Den er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og den adskiller sig fra de øvrige Sage-espressomaskiner ved at have Over Pressure Valve-funktion, som sikrer, at espressoen brygges ved det helt rigtige tryk – og det smitter af på kvaliteten af kaffen.


Grunde til at købe den:

 • Professionel espressomaskine fra Sage
 • Over Pressure Valve-funktion sikrer det helt rigtige tryk
 • Afkalkningsfunktion
 • Præcis temperatur

Grunde til at lade være:

 • Ingen kaffekværn
 • Ingen bønnebeholder

Sage-espressomaskine

Sage The Oracle Touch

Opnå et perfekt resultat hver eneste gang, du brygger kaffe.

4.7/5 baseret på 9 anmeldelse


Specifikationer:

Type: Fuldautomatisk espressomaskine
Antal varmelegemer: 1
Mælkebeholder: Ja
Automatisk renseprogram: Ja
Automatisk sluk: Ja
Indbygget kaffekværn: Ja
HxBxD: 45 cm x 37 cm x 38 cm
Beholder (bønner): 280 g
Pumpetryk: 15 bar
Vægt: 16,7 kg

Kan bl.a. købes her:


Som at have sin egen barista hjemme i køkkenet

The Oracle Touch espressomaskinen fra Sage brygger perfekt kaffe hver eneste gang. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din yndlingskaffe via det smarte og brugervenlige touch-display, og så klarer Sage-espressomaskinen arbejdet for dig.

Du kan justere din kaffe, så den bliver, som du vil have det – og efterfølgende kan du gemme dine præferencer, så du altid har din yndlingskaffe lige ved hånden. Sage The Oracle Touch sørger for den optimale dosering på mellem 19-22 gram pr. kop, så du får et perfekt resultat hver gang.

Præcis temperatur, tryk og præ-infusion

Temperaturen i din espressomaskine bliver sikret ved hjælp af PID-temperaturkontrol, som er utroligt præcis. Den sikrer, at brygningen altid foregår ved den helt rigtige temperatur – og det kan smages i resultatet.

Trykket er desuden en lige så vigtig egenskab, og her anvender The Oracle Touch en lavtryks præ-infusion, som sikrer, at kaffen brygges ved det helt rigtige tryk. Det sikrer en lækker og cremet konsistens, som du ellers udelukkende får, hvis du får kaffen brygget af en ægte barista.

Herudover er der både mælkeskummer og -beholder i Sage-espressomaskinen, så du opnår den helt rigtige mælkeskum i cafékvalitet. Mælken bliver silkeblød og fyldt med masser af små bobler og luftlommer, så den bliver lækker og cremet – perfekt til din café latte eller cappucino.

Hvorfor vælge Sage The Oracle Touch?

Du bør vælge denne Sage-espressomaskine, hvis du vil have det bedste af det bedste – og du er villig til at betale for det. The Oracle Touch kommer med et prisskilt på omkring 18.000 kr., men til gengæld får du alt, hvad du har behov for, når du skal brygge lækre kaffespecialiteter i cafékvalitet.


Grunde til at købe den:

 • Brygger kaffe i cafékvalitet
 • Utroligt brugervenlig – swipe og vælg kaffe
 • Gem dine præferencer til næste gang
 • Automatisk mælkeskummer
 • Perfekt dosering, tryk, temperatur og damptryk

Grunde til at lade være:

 • Prisen er høj
 • Ingen varmtvandsfunktion

Hvilken Sage espressomaskine skal jeg vælge?

Det er vanskeligt at give ét konkret svar på, hvilken Sage espressomaskine du skal vælge. Svaret er, at det afhænger af dit individuelle behov. Hvis du ønsker en Sage espressomaskine, som kan det hele, er Sage The Barista Express et oplagt valg. Den koster ikke en formue, og den opfylder langt de fleste behov.

Ønsker du en professionel Sage espressomaskine, er Sage The Barista Oracle Touch blandt de absolut bedste valg. Her får du utroligt mange funktioner, men til gengæld er den også blandt de dyreste Sage espressomaskiner på markedet.

Du skal derfor først og fremmest gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at betale for din Sage espressomaskine, samt hvilket konkret behov den skal opfylde. Når du har gjort dig disse overvejelser, er det nemmere at vurdere, hvilken Sage espressomaskine der er den bedste for dig.

Er Sage espressomaskiner dyre?

En Sage espressomaskine er generelt dyrere end en almindelig kaffemaskine, som kan brygge filterkaffe. Det er langt de fleste espressomaskiner – og Sage espressomaskiner er faktisk ikke meget dyrere end de øvrige modeller på markedet. Du kan få Sage espressomaskiner helt ned til 4.000 kr., mens de dyreste og bedste Sage espressomaskiner kan koste helt op mod 20.000 kr.

En Sage espressomaskine er desuden ikke dyr, hvis du vejer det op mod de funktioner, du får. Sage producerer nogle af de bedste espressomaskiner på markedet, og kvaliteten er i absolut topklasse.