Koffee.dk – Din guide til den bedste kaffe

Vi elsker kaffe, nøjagtigt som de fleste andre i Danmark. Kaffe er utroligt populært, og vi er sat i verden for at guide dig gennem de mange forskellige produkter, der relaterer sig til kaffe. Vi anbefaler de bedste produkter på markedet, og vi giver dig tips og tricks – alt sammen, så du kan brygge den bedste kaffe til dig og dem, du holder af.

Hvad er Koffee.dk?

På Koffee.dk finder du inspiration til produkter og udstyr, der relaterer sig til kaffe. Vi skriver samtidig lærerige og informative artikler omkring kaffe og koffeinholdige drikke.

I vores købsguides anbefaler vi forskellige produkter. Vi lister fordele, ulemper og specifikationer på de enkelte produkter, så du får lettere ved at finde frem til de modeller, der matcher dit behov.

Formålet med Koffe.dk er at give dig nem og brugbar inspiration til produkter og udstyr, der har med kaffe at gøre – eksempelvis kaffemaskiner, espressomaskiner, mælkeskummer og lignende.

Hvem står bag Koffee.dk?

Koffee.dk drives og administreres af Mondae, som er et digitalt marketingbureau beliggende i Odense.

Koffee.dk er finansieret af reklamer og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi i visse tilfælde får en provision, når du køber et produkt via et link, du finder her på siden.

Når du køber et af de produkter, vi henviser til, betyder det, at vi kan blive ved med at formidle informativt og brugbart indhold til dig og vores øvrige læsere.

Hvordan udvælger vi de produkter, vi anbefaler?

Vi gør meget ud af at udvælge de bedste produkter på markedet. Produkterne bliver udvalgt på baggrund af deres specifikationer og tests fra tredjepartstjenester, hvorfor vi altså ikke tester produkterne selv.

Når vi researcer efter de bedste produkter indenfor en bestemt kategori, gør vi brug af anerkendt medier såsom Forbrugerrådet Tænk, Politiken, Independent, Reviews.co.uk, PriceRunner og lignende services.

Frederik Baastrup Jensen

Frederik Jensen

Kæmpe kaffenørd, der elsker at eksperimentere med nye bryggemetoder. Her på siden deler jeg ud af min viden og erfaring indenfor både brygning og udstyr.

Astrid Thorsen

Astrid Thorsen

Jeg elsker at besøge kaffebarer rundt omkring om landet. Mine artikler omhandler derfor primært anbefalinger af de bedste kaffebarer i Danmark.

Anders Skammelsen

Anders Skammelsen

Jeg elsker simpelthen kaffe – og det afspejler sig formentlig i mine mange artikler om kaffens historie, bønnetyper, ristning, specialiteter og alt derimellem.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, hvis du har forslag, feedback eller spørgsmål.