Bedste kaffemaskine
Herunder kan du se vores anbefalinger af de bedste kaffemaskiner på markedet.

Er kaffe en nødvendighed for dig, før du kan gå i gang med dagen? Eller nyder du en friskbrygget kop kaffe efter aftensmaden? Uanset, hvor, hvordan og hvornår du nyder din kaffe, så er det vigtigt, at du finder den bedste kaffemaskine til lige netop dit behov, og det hjælper vi dig med herunder.

Vi har fokuseret på at udvælge en række modeller indenfor forskellige budgetter – fra det bedste lavprisvalg til en premium-model, hvor du hverken skal gå på kompromis med design, smag, holdbarhed eller kvalitet. Se modellerne herunder og find den bedste kaffemaskine til dit behov.

Moccamaster KBG962

Den bedste kaffemaskine til den kvalitetsbevidste.


Specifikationer:

Watt: 1520
Vandbeholder: 1.25 l
Vandmængdeindikator: Ja
Timer: Nej
Antidryp-funktion: Ja
Automatisk slukfunktion: 40 min

Kan bl.a. købes her:


Verdens bedste kaffemaskine ifølge eksperter

Moccamaster behøver formentlig ingen nærmere introduktion, hvis du bare har gjort en smule research. Gennem årtier har Moccamaster været blandt de absolut bedste kaffemaskiner på markedet – og det er der intet at sige til. Den er blandt andet kåret til ‘Bedst i Test’ hos Forbrugerrådet Tænk ifølge Moccamasters hjemmeside.

Moccamaster KBG962 brygger utroligt god kaffe, og den er ad flere omgange blevet kåret til verdens bedste kaffemaskine. Den giver kaffen en rund, ristet og moden smag uden hverken bitterhed eller syrlighed, så du får en velbalanceret kaffeoplevelse hver gang.

Med denne model kan du brygge kaffe ved en optimal temperatur takket være det drejelige udløbsrør, som efterhånden er blevet et varemærke for Moccamaster. Temperaturen er helt perfekt til traditionel kaffe, og du får det maksimale ud af dine bønner.

10 år garanti gør den til et bæredygtigt valg

Kaffemaskinen er håndbygget, og man kan mærke, at der virkelig er lagt kræfter både design og holdbarhed. Faktisk er det stort set umuligt at slide Moccamaster KBG962 op – og det er Moccamaster udemærket klar over.

Derfor får du hele 10 års garanti på en ny maskine, hvis blot du registrerer din nye kaffemaskine med serienummer på Moccamasters hjemmeside. Det er samtidig med til at gøre denne model til et bæredygtigt valg, da du formentlig ikke får behov for at skifte den ude de næste mange år.

Kaffemaskinen har et automatisk drypstop, så den slukker af sig selv, hvis du skænker en kop kaffe, imens maskinen er i gang med at brygge. Det er nemt at rengøre kaffemaskinen, så du altid får friskbrygget kaffe uden bismag.

Hvorfor vælge Moccamaster KBG962?

Du bør vælge Moccamaster KBG962, hvis du er på udkig efter den absolut bedste kaffemaskine til filterkaffe. Her er sparet på de unødvendige funktioner, og det er en kæmpe fordel, da det gør kaffemaskinen utroligt brugervenlig og nem at gå til.

Den er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver et stilrent og æstetisk udtryk, som passer ind i ethvert køkken. Det eneste, der trækker lidt ned, er de plastdele, som kaffefilterholderen er udgjort af, da de virker en smule vakkelvorne.


Grunde til at købe den:

 • Blandt de absolut bedste kaffemaskiner på markedet
 • 10 års garanti ved registrering
 • Brygger fremragende kaffe
 • Smart dryparm
 • Æstetisk udseende med lækker finish i rustfrit stål

Grunde til at lade være:

 • Plastdelene kan virke en smule vakkelvorne
 • Ingen integreret kværn

Princess Grind and Brew Roma er en fremragende kaffemaskine med integreret kværn.

Princess Grind and Brew Roma

Den bedste kaffemaskine med integreret kværn.


Specifikationer:

Antal varmelegemer: 1
Autosluk: Ja
Drypstop: Ja
Justering af kaffestyrke: Ja
Indbygget kaffekværn: Ja
Display: LCD
Garanti: 2 år

Kan bl.a. købes her:


Fremragende kaffemaskine med integreret kværn

Hvis du er på udkig efter den bedste kaffemaskine med kværn, så bør du helt klart overveje Princess Grind and Brew Roma. Her får du virkelig meget for pengene, og modellen kan snildt måle sig med langt dyrere modeller.

Denne model er blandt de bedste kaffemaskiner med integreret kværn. Den kværner bønner for dig, når du skal brygge en kop kaffe, hvilket giver en langt bedre smag end filterkaffe – og det er nemmere, end hvis du skal kværne bønnerne, før du brygger din kaffe.

Her er tale om en kombimodel, hvorfor du også kan brygge almindelig filterkaffe, hvis du ønsker det. Du er således ikke afhængig af kaffebønner, hvilket er en klar fordel. Du kan brygge helt op til 10 kopper kaffe ad gangen, så det er intet problem at have gæster på besøg.

Lækkert design i rustfrit stål

Man kan virkelig mærke, at der er lagt kræfter i designet bag Princess Grind and Brew Roma. Den er fremstillet af rustfrit stål og plastik, og du får hurtigt fornemmelsen af, at det er en af de bedste kaffemaskiner, hvad angår kvalitet og æstetik, når du har den i hænderne.

Varmelegemet, som kaffekanden er placeret på, sikrer, at din kaffe bliver holdt varm i op til 35 minutter. Du kan derfor roligt sætte kaffemaskinen i gang og tage et bad, imens kaffen bliver holdt varm for dig.

Kaffen bliver holdt varm ved en optimal temperatur ved 70°C, hvilket er den optimale temperatur for kaffe. Du kan justere dine præferencer via det smarte display på fronten. Vælg mellem forskellige indstillinger – eksempelvis grovheden af bønnerne, antal kopper og lignende.

Hvorfor vælge Princess Grind and Brew Roma?

Hvis du er på udkig efter den bedste kaffemaskine med integreret kværn, så bør du vælge Princess Grind and Brew Roma. Her får du virkelig meget kaffemaskine for pengene, og resultatet bliver tilmed bedre, fordi bønnerne bliver kværnet, når du skal bruge dem. Du slipper for at skulle kværne bønner med en kaffekværn, hvilket er en klar fordel, hvis du ofte har travlt om morgenen, eller hvis du bare drikker meget kaffe. Herudover fås den til en overkommelig pris på omkring 1.200 kr., som bestemt ikke vælter budgettet.


Grunde til at købe den:

 • Den bedste kaffemaskine med integreret kværn
 • Kan brygge mellem 1-10 kopper kaffe ad gangen
 • Indstil kaffekværnens grovhed
 • Optimal bryggetemperatur på 70°C
 • Kan holde kaffen varm i op til 35 minutter.

Grunde til at lade være:

 • Du kan få billigere modeller, hvis du er ligeglad med kværnen

Denne kaffemaskine fra Smeg er det oplagte valg, hvis du er den nostalgiske type.

Smeg DCF02RDEU

Retro kaffemaskine til dig, der går op i kvalitet og holdbarhed.


Specifikationer:

Antal varmelegemer: 1
Aromakontrol: Ja
Kapacitet (kopper): 10
Timerfunktion: Ja
Drypstop: Ja
Afkalkningsindikator. Ja

Kan bl.a. købes her:


Smuk retro kaffemaskine fra SMEG

Hvis du er den nostalgiske type, der går op i kvalitet og godt håndværk, så bør du overveje denne retro kaffemaskine fra SMEG. Med sit 50’er-inspirerede udseende er den virkelig en fryd for øjet, og den vil med garanti bringe både hygge og æstetik ind i dit køkken.

SMEG DCF02RDEU er en utroligt lækker kaffemaskine med Smegs klassiske udtryk, som pynter flot på dit køkkenbord. Den brygger tilmed fantastisk kaffe i løbet af ganske kort tid, og den kan brygge både én enkelt kop eller en hel kande.

Kaffemaskinen leveres med et genanvendeligt kaffefilter i plastik, så du ikke skal investere i engangsfiltre. Samtidig er den utroligt robust, hvilket sikrer en lang levetid, så der er tale om en af de bedste kaffemaskiner, hvis du går op i miljøet.

Kan brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen

Du kan brygge helt op til 10 kopper kaffe ad gangen med denne kaffemaskine fra SMEG. Du kan også vælge ‘4 cups’-funktionen, hvis du ikke har behov for at brygge en hel kande. Samtidig er det muligt at sætte en timer til, så kaffebrygningen starter, når det passer dig.

Det er en smart funktion, som du ikke får med alle kaffemaskiner. Det er eksempelvis praktisk, hvis du står op på samme tidspunkt hver morgen – eller hvis du vil have en kop friskbrygget kaffe i det øjeblik, du træder ind ad døren i dit hjem.

Det brugervenlige display på fronten af maskinen er utroligt nemt at betjene. Du kan justere indstillingerne, så de matcher dine specifikke præferencer. En anden smart feature er, at en indikator lyser op, når det er tid til at afkalke kaffemaskinen.

Hvorfor vælge Smeg DCF02RDEU?

Dette er den bedste kaffemaskine til dig, der sætter pris på kvalitet og design. Smeg DCF02RDEU er en retro kaffemaskine, som ser ud, som kaffemaskiner gjorde i 50’erne. Den skiller sig ud, og den vil helt sikkert hæve æstetikken i dit køkken.

Kaffemaskinen er fremstillet af robuste materialer, og du kan vælge mellem forskellige farver. Vi har valgt at fremhæve den røde farve, da vi synes, at den er utroligt smuk og indkapsler 50’er-viben – og så passer den ind i stort set alle hjem.


Grunde til at købe den:

 • Den bedste kaffemaskine til den kvalitetsbevidste og nostalgiske type
 • Robuste materialer og lang levetid
 • Kan brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen
 • Indikator lyser op, når kaffemaskinen skal afkalkes

Grunde til at lade være:

 • Designet appellerer måske ikke til alle
 • Ingen integreret kværn

Wilfa CMC-100S er en anerkendt og prisvindende kaffemaskine i et lækkert design.

Wilfa CMC-100S

Elegant, anerkendt og prisvindende kaffemaskine.


Specifikationer:

Antal varmelegemer: 1
Aromakontrol: Ja
Drypstop: Ja
Timerfunktion: Nej
Svingbart filter: Nej
Materiale: Stål

Kan bl.a. købes her:


En elegant og anerkendt kaffemaskine

Wilfa CMS-100S er den bedste kaffemaskine til dig, der virkelig ønsker kvalitet – og som ikke har noget imod, at det kræver lidt mere manuelt arbejde. Her er virkelig tale om kræs for kendere, hvilket afspejler sig i kvaliteten af den kaffe, der brygges.

CMC-100s-kaffemaskinen er godkendt af The European Coffee Brewing Centre, der forkortes ECBC. Med hovedsæde i Oslo har de siden 1975 bedømt kaffemaskiner med henblik på at overskueliggøre de absolut bedste modeller på markedet.

Den bedste kaffemaskine til den kvalitetsbevidste

Når du vælger denne kaffemaskine fra Wilfa, kan du nyde en kop varm, friskbrygget kaffe, som smager fremragende. Kaffemaskinen brygger kaffen ved en optimal bryggetemperatur på mellem 92°C og 96°C på kun 4-6 minutter.

Kapaciteten i vandtanken er på 1 liter, hvilket er mere end rigeligt for de flestes vedkommende. Kaffemaskinen kan holde sig varm i helt op til 40 minutter, hvilket er mere end de fleste andre modeller på markedet.

Går der længere tid en 40 minutter, slukker kaffemaskinen automatisk, hvilket er praktisk, hvis du selv glemmer at slukke for den. Kaffemaskinen har desuden en drypstop-funktion, som gør, at du kan tage en kop kaffe, imens den brygger. Herudover har den en afkalkningsindikator, så du nemt kan aflæse, når den skal afkalkes.

Hvorfor vælge Wilfa CMC-100S?

Hvis du leder efter en kaffemaskine, som ikke alene ser godt ud, men også sikrer dig en virkelig lækker og velsmagende kop kaffe, så er Wilfa CMC-100S er oplagt valg. Den er godkendt af The European Coffee Brewing Centre, som er en international anerkendt komité, der bedømmer kaffe og kaffemaskiner.

Den kan brygge en hel kande kaffe på bare 4-6 minutter ved en perfekt bryggetemperatur på mellem 92°C og 96°C. Den manuelle aromakontrol sikrer, at resultatet bliver, som du ønsker det, og den slukker automatisk efter 40 minutter.


Grunde til at købe den:

 • Godkendt af The European Coffee Brewing Centre
 • Perfekt bryggetemperatur på mellem 92°C og 96°C
 • Kan brygge en hel kande på bare 4-6 minutter
 • Lækkert og æstetisk design

Grunde til at lade være:

 • Intet svingbart filter
 • Ingen timerfunktion

Melitta Easy Therm 2.0

Elegant, anerkendt og prisvindende kaffemaskine.


Specifikationer:

Kander: 2 (8/12 kopper)
Display: Oplyst tænd/sluk-kontakt
VDE-testet: Ja
Mål: H35 x b17,3 x d23,8 cm
Vægt: 1,73 kg
Bryggetid: 8 minutter

Kan bl.a. købes her:


En nem og prisvenlig kaffemaskine

Melitta er blandt de førende producenter af kaffemaskiner, og derfor får de også en plads på denne liste over de bedste kaffemaskiner på markedet. Melitta Easy Therm 2.0 er en simpel og nem kaffemaskine, som ikke vælter budgettet.

Den kan brygge op til 8 kopper kaffe i løbet af 8 minutter, og der medfølger to termokander, som du kan holde kaffen varm i. Som med de øvrige kaffemaskiner fra Melitta får du uovertruffen kaffe med en god smag – og så er det overraskende nemt.

Hold kaffen varm og lækker i længere tid

Easy Therm 2.0 leveres med en termokande i stedet for den almindelige glaskande. Her kan du holde kaffen varm i længere tid, uden den mister sin smag. Det er praktisk, hvis du vil have en kande kaffe med dig ud af døren, eller hvis du bare drikker den over længere tid.

Kaffemaskinen er udstyret med et drejeligt filter samt drypstop. Begge er praktiske funktioner, som efterhånden er standarden i flere af de bedste kaffemaskiner på markedet. Filteret er aftageligt og kan tåle opvaskemaskine, hvilket gør det nemt at rengøre og vedligeholde den.

Når du har brygget en kop kaffe, sørger kaffemaskinen for at slukke sig selv automatisk efter 15 minutter. Det er derfor ikke essentielt, at du husker at slukke for den, selvom det alligevel er en god idé, hvis du vil spare på strømmen.

Hvorfor vælge Melitta Easy Therm 2.0?

Denne kaffemaskine fra Melitta svigter ikke, men du får heller ikke mere, end hvad du betaler for. Den er til gengæld utroligt prisvenlig og har en række praktiske funktioner såsom aftageligt og justérbart filter, autosluk og drypstop.

Dette er blandt de bedste kaffemaskiner, hvis du ønsker en nem og simpel kaffemaskine til at brygge filterkaffe på. Der medfølger to isolerede termokander, som kan anvendes med én hånd og rumme op til 12 kopper kaffe.


Grunde til at købe den:

 • Prisvenlig kaffemaskine med gode funktioner
 • Termokande sikrer, at kaffen holdes varm
 • Drypstop, autosluk og justérbart filter
 • Filteret tåler opvask

Grunde til at lade være:

 • Ingen indstillingsmuligheder
 • Plastikkonstruktionen får den til at føles en smule billig

En nem og æstetisk kaffemaskine med integreret kaffekværn.

Electrolux Explore 6

En god og robust kaffemaskine med indbygget kværn.


Specifikationer:

Antal varmelegemer: 1
Aromakontrol: Ja
Timerfunktion: Ja
Drypstop: Ja
Garanti: 1 år
Effekt: 920 W

Kan bl.a. købes her:


Blandt de bedste kaffemaskiner med integreret kværn

Electrolux Explore 6 er en fremragende kaffemaskine, som er nem at arbejde med. Den har en integreret kværn, hvilket betyder, at du ikke er nødt til at bruge formalet kaffe. Du kan i stedet hælde friske kaffebønner i bønnebeholderen, og så kværner maskinen automatisk bønnerne, når du skal have kaffe.

Det sikrer dig en langt bedre smag end på traditionelle kaffemaskiner, hvilket er en stor fordel, hvis du går op i aroma og smag. Herudover er maskinen udstyret med et væld af forskellige funktioner, som er praktiske at have i en kaffemaskine.

Autostop, drypstop og timerfunktion

Hvis du leder efter en af de bedste kaffemaskine, som kan det hele indenfor traditionel kaffebrygning, så er Electrolux Explore 6 et fremragende valg. Her får du en række praktiske funktioner som timer, drypstop og autosluk, der gør, at det er nemt at brygge kaffe.

Du kan brygge mellem 2 og 10 kopper kaffe ad gangen med denne kaffemaskine. Det betyder, at den både egner sig til dig, der brygger kaffe til dig selv, men også dig, som ofte har huset fuld af gæster, der hungrer efter kaffe.

Rent udseendemæssigt er denne kaffemaskine fra Electrolux ligeledes et godt valg. Den er fremstillet af plastik med et frontpanel af rustfrit stål, der giver den et professionelt og industrielt look, som passer ind i ethvert køkken.

Konklusion

Med denne kaffemaskine er du sikret alt, du har brug for. En virkelig effektiv kaffemaskine med integreret kværn, så du kan hælde hele bønner i den. Det giver en bedre smag og aroma, ligesom du ikke er nødt til at kværne bønnerne selv.

Du bør vælge denne model, hvis du ønsker dig den bedste kaffemaskine til traditionel kaffe. Den kan det, den skal, men har en række funktioner, som gør, at den skiller sig ud. Et godt køb, hvor du får meget for dine penge.


Grunde til at købe den:

 • Integreret kværn til kaffebønner
 • Udstyret med et digitalt display
 • Kan brygge mellem 2 og 10 kopper kaffe
 • Autostop, drypstop og timerfunktion
 • Indikator lyser, når den skal afkalkes

Grunde til at lade være:

 • Ingen ledningsoprul
 • Føles en smule plastikagtig

Hvordan vælger jeg den bedste kaffemaskine til mit behov?

Der findes mange forskellige kaffemaskiner på markedet, og det kan derfor være vanskeligt at finde den bedste kaffemaskine, som imødekommer lige netop dit behov. Spørgsmålet om, hvad der er den bedste kaffemaskine, er nemlig i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer.

Hvis du blot er på udkig efter en ganske almindelig kaffemaskine til filterkaffe, kommer du langt, uden du skal hive ret mange penge op af lommen. Er du derimod på udkig efter den absolut bedste kaffemaskine på markedet, er der andre ting, der gør sig gældende.

Som altid, hænger pris og kvalitet sammen, og hvis du ønsker en kaffemaskine med integreret kværn, drypstop, autosluk og timerfunktion, skal du af samme årsag af med flere penge, end hvis du bare vil have en simpel maskine, der kan brygge helt almindelig filterkaffe.

Du skal derfor starte med at stille dig selv nogle indledende spørgsmål, som kan lede dig i retning af, hvilken kaffemaskine du er på udkig efter. Herunder har vi samlet en række faktorer, som har indflydelse på, hvilken model der er den bedste kaffemaskine for dig.

Hvilke funktioner har den bedste kaffemaskine?

Som nævnt, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke funktioner der er afgørende for dig og dit behov. Den bedste kaffemaskine er ikke nødvendigvis den, der er dyrest, da det ligeledes afhænger af dit budget og dine konkrete præferencer.

Typisk stiger prisen, desto flere funktioner kaffemaskinen har, hvorfor du bør afgøre, om du har behov for dem. Hvis du bare leder efter den billigste model, er der formentlig ikke behov for hverken drypstop, autosluk eller lignende funktioner, der blot hæver prisen.

Herunder kan du læse en uddybende forklaring af nogle af de forskellige funktioner, som de bedste kaffemaskiner på markedet har. Nogle af funktionerne er rare at have, men ikke en absolut nødvendighed. Ved at sætte dig grundigt ind i de enkelte funktioner, kan du nemmere vælge den bedste kaffemaskine, som egner sig til netop dit behov.

Nogle kaffemaskiner kan endda kobles til internettet, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe, selvom du ikke befinder dig i nærheden af kaffemaskinen. Hvis du tilhører den type, som gerne vil have en helt frisk kop kaffe i det øjeblik, du træder ind ad døren, så er det en smart funktion.

Overvej blandt andet følgende funktioner:

 • Timerfunktion: Dette er en praktisk funktion, som giver dig mulighed for at indstille kaffemaskinen til at brygge kaffe på et bestemt tidspunkt. Det kan være en fordel, men det er ikke en absolut nødvendighed.
 • Integreret kværn: Hvis du ikke anvender formalet kaffe, kan du spare meget tid og besvær ved at vælge en kaffemaskine med integreret kværn, som kan kværne bønnerne for dig, når du brygger kaffe. Det sikrer dig fuld aroma og en bedre smagsoplevelse.
 • Glas- eller termokande: Det kan være en fordel at vælge en kaffemaskine med termokande, da den kan holde kaffen varm i længere tid. Det er eksempelvis praktisk, hvis du har gæster eller bare brygger en hel kande kaffe ad gangen.
 • Størrelsen på kanden: Hvis du skal brygge mange kopper kaffe ad gangen, bør du vælge en kaffemaskine med en kande, der har en stor kapacitet. Typisk kan en almindelig kande indeholde 1 liter kaffe.
 • Drypstop: Drypstop er en praktisk funktion, hvis du ikke kan vente, indtil kaffen er færdigbrygget. Her kan du fjerne kanden for at skænke en kop frisk kaffe, uden at kaffen drypper ned på varmelegemet. Du kan få både automatisk og manuel drypstop, hvor automatisk drypstop ofte koster mere.
 • Autosluk: Autosluk er en smart funktion, der gør, at kaffemaskinen automatisk slukker på et bestemt tidspunkt. Typisk vil det være efter 30-40 minutter, afhængigt af hvilken model du vælger.

Er en almindelig kaffemaskine det bedste valg?

I ovenstående kaffemaskine test har vi udelukkende fremhævet de mest traditionelle og bedste kaffemaskiner. Der er således ingen espressomaskiner i oversigten, hvilket er med vilje, da disse ikke går ind under betegnelsen ‘traditionel kaffemaskine’.

Alligevel kan det være praktisk for dig at vælge en espressomaskine frem for en almindelig kaffemaskine, hvis du vil være i stand til at brygge eksempelvis americano og cafe latté. Selvom du kan brygge stærk kaffe med en almindelig kaffemaskine, er du ikke i stand til at brygge espresso-baserede kaffevarianter.

Her skal du i stedet bruge en espressomaskine, som er langt mere avanceret – og den koster typisk også mere end en traditionel kaffemaskine, som dem, der indgår i vores kaffemaskine test.

Hvilket prisleje skal du gå efter?

Der findes mange forskellige prislejer, du kan få kaffemaskiner i. De bedste kaffemaskiner på markedet koster mere end de almindelige modeller, og du kan typisk få kaffemaskiner helt ned til 200 kr., men her får du også udelukkende de mest basale funktioner.

Du bør derfor overveje, hvad du leder efter. Hvis prisen er afgørende for dig, kan du med fordel vælge en billig model, som helt sikkert kan brygge en god kop kaffe, men som måske ikke giver dig de mest spændende features.

Før du går i gang med at lede efter den bedste kaffemaskine til dit behov, kan det derfor være en god idé at beslutte dig for et maksimumbudget, du vil give for den. Det giver dig nogle begrænsninger, som kan gøre det nemmere at finde den bedste kaffemaskine.